Krajalnica ręczna do wędlin CVM-300 / 600x900x740/ EDESA
• krajalnica do wędlin pionowa, do użytku profesjonalnego, z całkowicie ręcznym napędem • przeznaczona szczególnie do prestiżowych hoteli, restauracji i sklepów mięsnych, gdzie oprócz wysokiej dokładności i precyzji krojenia jej charakterystyczny wygląd i styl dostarczy atrakcyjnych walorów wizualnych i może stanowić element dekoracji pomieszczenia • oprócz eleganckiego kształtu urządzenie oferuje niezwykle precyzyjny sposób krojenia wędlin czy serów o dużym przekroju • wykonana z aluminium i stali wykończonej wysokogatunkową powłoką lakierniczą o barwie żywej czerwieni • mechaniczny układ napięcia wprowadzany jest w ruch ręcznie za pomocą koła zamachowego działającego na koła zębate i przekładnię łańcuchową, co pozwala na zsynchronizowany i jednoczesny napęd ostrza oraz posuw podajnika wzdłuż ostrza • ostrze wykonane jest ze specjalnej, wysokogatunkowej, hartowanej stali o idealnie zaostrzonej krawędzi • standardowo wyposażony w ostrzałkę, za pomocą której w każdej chwili w prosty sposób można naostrzyć nóż krajalnicy • duży podajnik umożliwia krojenie produktów o dużych rozmiarach i wadze • w wyposażeniu podstawowym znajduje się tacka odbiorcza z plastiku żywnościowego • system regulacji krojenia pozwala na bardzo precyzyjne ustalenie grubości cięcia (dziesiętne części mm) • cena krajalnicy nie zawiera podstawy długość: 600 mm szerokość: 900 mm wysokość: 740 mm średnica ostrza: 300 mm maksymalna grubość plastrów: 2 mm maksymalny wymiar krojenia: 230x190 mm waga: 46 kg
|