Piła do kości Ma-Ga PM1550
• idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb,
• znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i
marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach
przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach
gastronomicznych,
• elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej,
• taśma tnąca o długości 1550 mm wykonana ze stali nierdzewnej,
• zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy,
• duża powierzchnia stołu roboczego o wymiarach 370x400mm, gwarantująca wygodę porcjowania produktów,
• zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku
awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji
popychacza ciętego produktu,
• prosta i łatwa w obsłudze,
• zapewnia wysoką higienę pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej,
• łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji,
• obudowa wykonana z anodowanego aluminium,
• zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.
Wymiary: 400x629x870 mm
Moc: 600 W
Zasilanie: 230 V
Obroty: 900 obr / min
Powierzchnia robocza: 370x400 mm
Gwarancjia 12 miesiecy