Miesiarka spiralna 50L 230 V z podnoszonym hakiem i stałą dzieżą
do ciasta ciężkiego
Opis:
- wysokiej jakości miesiarki włoskie przeznaczone są do wyrabiania ciast ciężkich, np. na pizzę, pierogi- doskonale sprawdzają się w pizzeriach, piekarniach, pierogarniach oraz restauracjach- wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej- stabilna konstrukcja oraz solidna i wytrzymała obudowa- ochronna kratka ze stali nierdzewnej- automatyczne zatrzymanie pracy po uniesieniu siatki zabezpieczającej- stała, niewyjmowana dzieża- pneumatyczny system podnoszenia mieszadła- mocny i niezawodny napęd łańcuchowy- silnik z przekładnią pracującą w kąpieli olejowej, zapewniającą cichą pracę- posiada timer oraz kółka wyposażone w hamulec
Parametry techniczne:
- pojemność: 43 kg-
objętość misy: 48 l- wymiary zewnętrzne: 480x810x830 mm- moc: 1,5 kW-
napięcie: 400 V- waga: 108 kg -123 kg |