urządzenia gastronomiczne, zmywarki, piece konwekcyjne, meble ze stali nierdzewnej, tanie urządzenia gastronomiczne, polskie urządzenia gastronomiczne, bemary, grill, stół roboczy, patelnia,
Maszyna MKJ2 250.2 przeznaczona do szatkowania warzyw i owoców oraz rozdrabniania żółtego sera. Urządzenie posiada regulację obrotów szatkowania w zakresie 0–350 obr/min. Regulacja obrotów szatkowania pozwala na optymalne dopasowanie urządzenia do rodzaju rozdrabnianych warzyw, owoców i serów zapewniając jednocześnie wysoką jakość szatkowania.
Maszyna MKJ2 250.3 umożliwiająca szatkowanie warzyw i owoców oraz rozdrabnianie żółtego sera. Znajduje zastosowanie w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności. Przeznaczona do użytku w małych i dużych placówkach zbiorowego żywienia.
Maszyna MKJ 250.9 służy do rozdrabniania surowych warzyw na plastry, frytki, wiórki, miazgę, a w przypadku zastosowania przystawki - również na kostkę. Maszyna znajduje zastosowanie w dużych zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności, w znacznym stopniu eliminując wysiłek pracy ręcznej przy rozdrabnianiu żywności oraz skracając czas przygotowywania posiłków.