ELEKTRYCZNY PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KROMET Pk4 NA 4 GN 1/1, Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw.
ELEKTRYCZNY PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KROMET Pk-6 NA 6 GN 1/1, Elektryczne piece konwekcyjne posiadają komorę przystosowaną do pojemników typu GN 1/1 o wymiarach 530x325 (mm). Zastosowanie termoobiegu umożliwia pieczenie zarówno ciast jak i różnego rodzaju mięs na kilku poziomach. Zastosowanie elektronicznego panelu sterującego umożliwia precyzyjne nastawienie granicznej temperatury obrabianego produktu, jak również jej kontrolę w czasie pracy